Musikktilbudet

Musikkavdelingen har en sentral plass i Asker bibliotek.

Hyller med cd-plater.

Vi har en omfattende CD-samling som dekker de fleste musikksjangrene - pop og rock, jazz, blues, folkemusikk, klassisk musikk osv. Du kan låne CD'er og musikk-DVD'er, tidsskrifter, musikklitteratur og noen instrumenter.

Musikkbøker

Musikkteori, musikkhistorie, instrumenter og biografier om komponister og musikere innenfor klassisk, jazz, folkemusikk, viser og pop & rock.

Musikktidsskrifter

Klassisk musikk, folkemusikk, jazz og pop & rock.

Musikkvideoer

Opera, balletter, musikaler, konserter og  pop & rockehistorie. Utlånstiden er 7 dager.

CD-er

Over 8.000 CD'er innenfor de fleste genre, klassisk, opera, viser, jazz, pop & rock og barnesanger. Utlånstiden er vanligvis 28 dager og julemusikk - 7 dager. Du kan reservere CD'er som er utlånt.

Musikkinstrumenter

Asker bibliotek har flere instrumenter som du kan bruke i biblioteket eller låne med deg hjem. 

Til hjemlån har vi flere akustiske gitarer, inkludert en gitar til venstrehendte, ukulelebongotrommer og en fiolin. Disse kan lånes i 14 dager.

I biblioteket har vi et keyboard og en el-gitar som kan brukes fritt (forutsetter bruk av øretelefoner). Du kan også låne høretelefoner hos oss.

Naxos music library

Asker bibliotek har 4 lisenser som gir gratis tilgang til Naxos Music Library for våre lånere. Det eneste som trengs for å bruke denne tjenesten er at det Nasjonale lånekortet er utstedt i Asker bibliotek. Logg inn med lånenummeret som står på kortet under strekkoden og få tilgang til mer enn 150 000 CD-plater. Trykk her hvis du ønsker å se video med info om Naxos Music Library.

NB!
Hvis du har en iPhone eller Androidtelefon, kan du lytte til Naxos. Logg på Naxos via lenken som brukes av biblioteket ditt. Klikk deretter på kategorien Spilleliste. Opprett din egen konto ved å klikke på Registrer deg på listen over studenter/medlemmer. Du vil da motta en e-post som bekrefter kontoen din. Når du har mottatt pålogginger per e-post, vil du kunne bruke disse til å logge deg på telefonen. Last ned "NML-appen" til telefonen din og logg deg på med innloggingsdetaljene dine.