Musikktilbudet

Musikkavdelingen har en sentral plass i Asker bibliotek.

Vi har en omfattende CD-samling som dekker de fleste musikksjangrene - pop og rock, jazz, blues, folkemusikk, klassisk musikk osv. Du kan låne CD'er og musikk-DVD'er, tidsskrifter, musikklitteratur og noen instrumenter.

Musikkbøker:


Musikkteori, musikkhistorie, instrumenter og biografier om komponister og musikere innenfor  klassisk, jazz, folkemusikk, viser og pop & rock.

Musikktidsskrifter:


Klassisk musikk, folkemusikk, jazz og pop & rock.

Musikkvideoer:


Opera, balletter, musikaler, konserter og  pop & rockehistorie. Utlånstiden er 7 dager.

CD-er:


Over 8.000 CD'er innenfor de fleste genre, klassisk, opera, viser, jazz, pop & rock og barnesanger. Utlånstiden er vanligvis 28 dager og julemusikk - 7 dager. Du kan reservere CD'er som er utlånt.

Naxos music library

Asker bibliotek har 4 lisenser som gir gratis tilgang til Naxos Music Library for våre lånere. Det eneste som trengs for å bruke denne tjenesten er at det Nasjonale lånekortet er utstedt i Asker bibliotek. Logg inn med lånenummeret som står på kortet under strekkoden og få tilgang til mer enn 150 000 CD-plater. Trykk her hvis du ønsker å se video med info om Naxos Music Library.

NB!

Hvis du har en Iphone eller Android-telefon, kan du lytte til Naxos gjennom den. Logg på Naxos via lenken som brukes av biblioteket ditt. Klikk deretter på kategorien Spilleliste. Opprett din egen konto ved å klikke på Registrer deg på listen over studenter / medlemmer. Du vil da motta en e-post som bekrefter kontoen din. Når du har mottatt pålogginger på mail, vil du bruke disse til å logge deg på I-Phone / Android-telefonen. Last ned "NML-appen" til telefonen din og logg deg på med innloggingsdetaljene dine