Filmoteket

Nå kan du logge inn i Filmoteket og låne, strømme og se film der du er!

Film fra Filmoteket.no

Filmoteket er filmtjeneste som er utviklet og driftes av Norgesfilm AS. Filmtilbudet er tilgjengelig når som helst og hvor som helst i Norge. Du kan velge blant norske, nordiske, europeiske og andre internasjonale titler som treffer både barn, ungdom, familier og voksne.

Hvordan gjør du det?

Det du trenger for å få tilgang til strømmetjenesten Filmoteket er internettforbindelse, og et lånekort med PIN-kode fra et av Askerbibliotekene. Obs! Du må ha et nasjonalt lånekort, og et av Askerbibliotekene må være ditt hjemmebibliotek.

Bruker du mobil eller nettbrett finner du lenke til Filmoteket under Digitale tjenester i Bibliofil-appen, men det er ikke direkte innlogging.

Bli låner
Registrer deg på nett her, og lag pin-kode

Mer om lånekort finner du her.

I Filmoteket

Opprett en egen lånerkonto, bla og søk i filmbasen, og se film ved å følge instruksjonene på Filmotekets hjemmeside.

Filmen er tilgjengelig i 48 timer. Filmene kan sees både i nettleser/ browser, i app for iOS og Android og på enkelte SmartTV'er. Når du logger inn på Filmoteket og begynner å bruke tjenesten får du oversikt over antall gjenstående lån.

NB! Er du registrert med nasjonalt lånekort i Askerbibliotekene kan du låne opptil 4 filmer i måneden (2 filmer f.o.m. 1.mai 2024).

For hjelp til innlogging og bruk av tjenesten se spørsmål og svar, eller ta kontakt med oss på biblioteket.

Logg inn og se film!