Cineast

Nå kan du se filmer fra alle verdens hjørner i Cineast. Logg inn med ditt lånekort.

Cineast logo med teksten Bibliotekenes digitale filmkanal

Se en film fra Cineast.no 

Cineast.no er bibliotekenes digitale filmkanal utviklet i samarbeid mellom Svenske FörlagEtt AB og strømmetjenesten Cineasterna.com. Den gir deg tilgang til filmer fra alle verdens hjørner for store og små.

Med lånekort fra et av Askerbibliotekene har du tilgang til strømmetjenesten Cineast! Alt du trenger er PC, mobiltelefon eller nettbrett med internettilgang.

Finn frem lånekortet og logg inn

Gå til Cineast.no i nettleseren og velg Askerbibliotekene i menylinjen. Velg en film og tast inn lånekortnummer og PIN-kode/passord, og så er det bare å se filmen. Obs! Du må ha et nasjonalt lånekort, og et av Askerbibliotekene må være ditt hjemmebibliotek.

Bruker du mobil eller nettbrett finner du lenke til Cineast under Digitale tjenester i Bibliofil-appen, men det er ikke direkte innlogging.

Bli låner
Registrer deg på nett her, og lag pin-kode

Mer om lånekort finner du her.

I Cineast

Lånet ditt i Cineast er aktivt i 48 timer. Hvis du vil opprette brukerkonto, kan du gjøre det med brukernavn, epostadresse og passord (ikke et krav). Vi anbefaler at du alltid bruker den siste versjonen av din valgte nettleser for å være sikker på en best mulig problemfri opplevelse.

Ønsker du laste ned appen - søk etter cineasterna (den originale svenske tjenesten).

NB! Er du registrert med nasjonalt lånekort i Askerbibliotekene kan du låne opptil 4 filmer i måneden (2 filmer f.o.m. 1.mai 2024). 

Du kan lese mer om strømmetjenesten her

Logg inn, lån og se!