Datahjelp

Datahjelpen er avlyst ut 2020 pga Corona-situasjonen

Dame med iPad

Lurer du på hvordan du kan lese e-post på nettbrettet ditt, bestille legetime på telefonen, eller få bildene fra kameraet ditt inn på datamaskinen? Vil du vite hva en elektronisk postkasse er? Er det noe av utstyret ditt som ikke virker helt som det skal?

Det er mange situasjoner som krever at vi må ordne opp ved hjelp av telefonen eller datamaskinen. Dette kan være vanskelig for alle, men sammen kan vi finne ut av det!

Biblioteket er en kommunal tjeneste som er til for alle, og vi vet hvordan vi kan hjelpe deg med mye. I tillegg har vi fått hjelp av elever fra datalinjen på Røyken videregående skole som vil komme til Slemmestad bibliotek en gang i uken. De kommer til oss hver torsdag fra kl. 12 til kl. 14.

For at vi skal kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du bestiller tid og forklarer oss omtrent hva du trenger hjelp til. Ta kontakt med biblioteket på telefon 31 28 14 84 så setter vi av tid til deg. Du kan også ta kontakt på e-post () eller komme innom for å avtale tid.

Det er helt greit om det er vanskelig å forklare hva du trenger hjelp til. Ta med telefonen, nettbrettet eller datamaskinen til biblioteket når du kommer for å få hjelp. Hvis det er noe du vil at vi skal vise deg på internett, trenger du ikke ta med noe. Da kan vi bruke en av datamaskinene våre.

Last ned brosjyre om datahjelp her.