Livet, og hvordan overleve det

Alexander Kielland Krag kommer til Asker bibliotek med sine romaner Dette blir mellom oss og Litt redd, bare.
Alexander Kielland Krag
Tid:
torsdag 1. desember 2022, kl. 12.00
Sted:
Asker bibliotek

Gratis arrangement

Alexander Kielland Krag er født og oppvokst i Oppegård utenfor Oslo. Han har en bachelorgrad i medievitenskap og en mastergrad i retorikk og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo. Han er bosatt i Oslo og arbeider som kommunikasjonsrådgiver. 

Dette blir mellom oss (2020) er hans debutroman. For den ble han tildelt NBU's debutantpris Trollkrittet. Den er også nominert til Bokbloggerprisen og Kulturdepartementets debutantpris for barne- og ungdomslitteratur. Den ble også lansert på Instagram på kontoen @dbmo_2020, hvor man kunne følge historien i tekst, lyd og bilder over en måned. Prosjektet vant Fast Company's World Changing Ideas reward og ble tildelt gull i Visuelt-prisen. 

For Litt redd, bare fikk Kielland Krag  Uprisen og ble nominert til litteraturprisen i Kulturdepartementets barne- og ungdomsbokpris. 

Alexander Kielland Krag snakker i dette foredraget om livet som forfatter, å være kreativ og om sine romaner Dette blir mellom oss og Litt redd, bare. Han snakker om det å skrive for ungdom og å ta de store følelsene på alvor. Det handler om forelskelse, om angst og vennskap. Eller som han sier: Livet, og hvordan overleve det.