Sommerles gjør lesing enda morsommere! Digital lesekampanje

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse være med på en gøyal lesekampanje.

Finn informasjon og registrer deg  på Sommerles.no

Tid:
mandag 31. august 2020, kl. 00.00
Sted:
Askerbibliotekene

Gratis arrangement

Sommerles er for alle. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for – all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Når du legger inn bøker får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

Registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser.  Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med! Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser på fritiden, men vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no, det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer. Ta turen innom altom.sommerles.no for mer info  – eller besøk ditt lokale bibliotek