Ole O. Moen- Om USA under Trump

Vi lader opp til det historiske presidentvalget, og ønsker velkommen til et fantastisk foredrag med Norges fremste USA- ekspert, Ole O. Moen- «USA under Donald J. Trump, en annerledes president».

Ole O. Moen
Tid:
onsdag 14. oktober 2020, kl. 18.00
Sted:
Asker bibliotek

Gratis arrangement

Med stor glede kan vi presentere Ole O. Moen, prisvinnende professor Emeritus som i mer enn 30 år har han hjulpet nordmenn med en bedre forståelse av Nord-Amerika.

Moen har vært en av de mest benyttede kommentatorene om amerikansk politikk og kultur i radio og TV i Norge, og har skrevet flere hundre avisartikler om det amerikanske samfunn. Han har også skrevet en rekke bøker om USA for norske lesere, blant andre: «USAs presidenter: fra George Washington til Donald J. Trump», «USA – Annerledeslandet i en ny tid», «Den amerikanske borgerkrigen», «Det hvite hus», «USA: Supermakt i dyp demokratisk krise» og «Fem presidenter som endret USA». I 2010 ble han tildelt Kongens Fortjenestemedalje i gull for sitt arbeid for å fremme nordmenns forståelse av det amerikanske samfunnet.

I forkant av det forestående presidentvalget vil Moen gi oss en bedre forståelse av annerledeslandet USA, samt veien frem til dagens situasjon.
Velkommen til foredraget «USA under Donald J. Trump, en annerledes president»!

OBS! Begrenset antall plasser- alle deltagere må registreres og billetter kan hentes i bibliotekets skranke fra 14.09.2020.