GodBok: Forfattermøte med Ole Kristian Ellingsen

Velkommen til GodBok og et møte med Ole Kristian Ellingsen og hans nye bok «Tornedans»- den siste boken i Stormsinntriologien.

Ellingsen
Tid:
fredag 13. november 2020, kl. 12.00
Sted:
Asker bibliotek

Gratis arrangement

Asker-forfatteren Ole Kristian Ellingsen er aktuell med romanen «Tornedans», siste bind i hans Stormsinn-trilogi, om grosserer Olaf Eilertsen, hans hustru Kirsten og deres liv mellom himmelhøy optimisme og sjelemørk depresjon i Stavanger, de første tiår av forrige århundre. Vi er nå kommet til 1923. Regningen for årelangt forbruk over evne var kommet. Kampen for å overleve bryter løs, alle mot alle, på alle fronter. Og hver og en, fattig som rik, kjemper mot den røde dødsengel som trenger seg på, ubedt og grådig, uten å bry seg om stand, alder og gudstro; tuberkulosen.

OBS! Begrenset antall plasser. Alle deltagere må registreres, og billetter kan hentes i bibliotekets skranke fra mandag 02.11.2020.