Forfattermøte med Thor Gotaas

Vi får besøk av et fyrverkeri av en formidler, Thor Gotaas, og denne gangen skal han ta for seg sin siste bok- med det noe utradisjonelle temaet- norske utedoer. Men hva kan egentlig historien om disse fortelle oss?

Thor Gotaas
Ole Magnus Kinapel
Tid:
torsdag 12. november 2020, kl. 18.00
Sted:
Asker bibliotek

Gratis arrangement

Thor Gotaas er en norsk folklorist og forfatter, særlig opptatt av outsiderne i samfunnet, og også de som beveger seg mer enn vanlig, enten det gjelder som levemåte eller på fritiden. Gotaas gransker det seriøse og det kuriøse i folkelig kultur, og kombinerer detaljstudier med lange linjer for søke ny historisk innsikt- og denne gangen får vi historien servert gjennom norske utedoer. Gjett om vi gleder oss!

OBS! Begrenset antall plasser. Alle deltagere må registrere seg, og billetter kan hentes i skranken fra 14.09.2020.