GodBok: Aksel Inge Sinding

Psykolog Aksel Sinding kommer til Asker bibliotek for å fortelle om boken "Selvkritisk" han har skrevet sammen med Sigrid Magelssen Skeide.
Aksel Inge Sinding
Tid:
fredag 30. september 2022, kl. 12.00
Sted:
Asker bibliotek

Gratis arrangement

Aksel Inge Sinding (f. 1986) er psykolog med spesialisering i emosjonsfokusert terapi og emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre. Han jobber ved Institutt for psykologisk rådgivning, med individualterapi, foreldreveiledning og veiledning av psykologer. Ved siden av klinisk arbeid har han i en årrekke drevet folkeopplysning om følelsenes betydning for vår psykiske helse, blant annet gjennom boka Klok på følelser, følelseskompasset.no, artikler, podkaster, kurs og foredrag.

Selvkritisk

De fleste av oss har sider ved oss selv som vi misliker, vil endre eller ønsker å skjule for omgivelsene. Selvkritikken kan være hjelpsom, men kan også bli så sterk, giftig og omfattende at den hindrer deg i å leve livet ditt slik du ønsker. Denne boka er skrevet med ett mål for øye: at du som leser den, skal få et bedre forhold til deg selv. Dette kan du lykkes med gjennom å bli kjent med din indre kritiker. Gjennom kraftfulle øvelser skal du og din indre kritiker få møtes, og målet med møtene er at du skal få et mer medfølende, aksepterende og konstruktivt forhold til deg selv.

Selvkritisk er skrevet av psykologene Aksel Inge Sinding og Sigrid Magelssen Skeide, som begge har bred erfaring fra arbeid med skam og selvkritikk. Boka vil gi deg nyttige perspektiver på selvkritikk, levende fortellinger fra terapirommet og øvelser og verktøy for å håndtere selvkritikk hos deg selv og andre.

Foto: Gyldendal Norsk Forlag