Lytt til litteratur

Vi fortsetter å dele litteratur i 2024 og har fire ulike tilbud til deg som vil lytte til og samtale om bøker.

Litterært pusterom

Litterært pusterom tar utgangspunkt i metodikken Shared reading. Her får alle som deltar utdelt tekstene som leses og inviteres til felles samtale og refleksjon.

Litterært pusterom arrangeres på Heggedal bibliotek og Asker bibliotek og varer ca. 1,5 time hver gang.

Novelle til lønsj

Novelle til lønsj er et tilbud til deg som ønsker nye litterære opplevelser i lunchpausen. Bibliotekarene våre har funnet noe av det beste novellesjangeren har å by på, og leser en novelle fra begynnelse til slutt hver gang. Ta med matpakke og strikketøy! Vi serverer kaffe!

Novelle til lønsj arrangeres på Sætre bibliotek, Tofte bibliotek og Asker bibliotek.

Litteraturkafé

Slemmestad bibliotek innviterer til litteraturkafé én gang i måneden. Her kommer vår bibliotekarer med gode lesetips og ferske anbefalinger.

Lesesirkel

En gang i måneden er det lesesirkel på Heggedal bibliotek. Her er alle velkomne til å snakke om en bok avtalt på forhånd.

Alle arrangementene er gratis og krever ingen påmelding!

Les mer og se tider i programmet

Hjertelig velkommen!