Nå braker det snart løs med Sommerles!

Vi gleder oss stort til å ta imot alle leseglade barn som vil være med i sommerles.no fra 1. juni.

Endelig er det Sommerles.no-kampanje igjen!

Sommerles.no er en nasjonal digital sommerlesekampanje for alle barn i 1. – 7. klasse i regi av bibliotekene som varer fra 1. juni – 31. august hvert år.

Målet med kampanjen er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie, og det skal være GØY for barna.

Hva skjer?

Barna samler først og fremst poeng for hver side de leser ved å registrere bøkene de har lest. De kan svare på oppgaver, se hva venner leser og skaffe seg digitale troféer som de kan samle på. Noen troféer er lette å oppnå, mens andre henger høyt! Underveis gjør barna seg fortjent til små premier som kan hentes på bibliotekene.

Registrering på sommerles.no fra 1. juni

Fra 1. juni kan barna registrere seg, og lage en egen profil. Foresatte må gi sitt samtykke til at barna deltar, og barna må bruke foresattes e-postadresse ved registrering.

Bli med på Digital kickoff 1. juni kl. 09.00

Sommerlesfortelling og kodord hver uke

Forfatteren av fortellingen er Mari Moen Holsve. Hun besøker Asker bibliotek 11. juni kl. 12.00. Se vårt program.

Hver uke av kampanjen slippes et nytt kapittel med kodeord.

Velkommen til å delta i sommerlesekampanjen!

Dere finner alt om sommerles.no her

Kodeord

Kom til bibliotekene for ukens kodeord! Kodeordet kan du finne her uken etter.

Kodeord 1

Kodeord 2