Velkommen til en ny høstsesong i bibliotekene

Vi gleder oss til høstens arrangementer for store og små.

Vår programforside med bilde av flere forfattere som kommer i september og oktober
Foto: f.v. Fartein Rudjord, øvre rad: Tina Poppe, Janne M. Hansen, Åsmund Hollien Mo, rad under: Åsmund Hollien Mo, Vigemostad Bjørk, Harald Wanvik

Hva skjer i bibliotekene

Nye bøker er på vei inn på hyllene, og det blir flere aktiviteter og arrangementer for både barn og voksne utover høsten på alle bibliotekene.

Vi er i gang igjen med fortellerstunder og barnefilm. Våre språkkafèer, advokatvakten og datahjelpen starter i uke 35.

Torsdag 1. september markerer vi den nasjonale bibliotekdagen, og vi ønsker velkommen til høstens første God Bok fredag 2. september.

Kommende arrangementer

Besøk oss på indiske dager, kom på filmmatine, lesesirkel, litteraturkafè, foredrag og boksamtaler. Aktiviteter og kveldsarrangementer på alle våre biblioteker.

Fossildagene går av stabelen ved Geologisenteret i slutten av september.

Verksteder, barnefilmer og dinosaur- og fossilforedrag for barn i høstferieuka.

Se hele vårt program

Velkommen til bibliotekene i høst!