Nå braker det løs med Sommerles!

Vi gleder oss stort til å ta imot alle leseglade barn som vil være med i sommerles.no fra 1. juni.

Endelig – nå er det Sommerles.no - kampanje igjen!

Sommerles.no er en nasjonal, digital sommerlesekampanje for alle barn i 1. – 7. klasse i regi av bibliotekene, og varer fra 1. juni – 31. august hvert år.

Målet med kampanjen er å flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie, og det skal være GØY for barna.

Hva skjer?

Barna samler først og fremst poeng for hver side de leser ved å registrere bøkene de har lest. De kan svare på oppgaver, se hva venner leser og skaffe seg digitale troféer som de kan samle på. Noen troféer er lette å oppnå, mens andre henger høyt! Underveis gjør barna seg fortjent til små premier som kan hentes på bibliotekene.

Årets sommerles-fortelling er skrevet av Mari Moen Holsve, og et nytt kapittel med kodeord slippes hver uke av kampanjen.

Registrering på sommerles.no fra 1. juni

Fra 1. juni kan barna registrere seg, og lage en egen profil. Foresatte må gi sitt samtykke til at barna deltar, og barna må bruke foresattes e-postadresse ved registrering.

Dere finner alt om sommerles.no her

Velkommen til å delta i sommerlesekampanjen!

Kodeord