Bestill og hent

Askerbibliotekene tilbyr "Bestill og hent"-tjeneste fra onsdag 17. mars.

Askerbibliotekene er kun åpne for å hente og levere lånt materiale, med unntak av Heggedal bibliotek som holder stengt.

Vi har begrensede åpningstider som du finner her.

Les informasjon om smitteverntiltak her

Bestill på nett eller i appen

Du bestiller bøker, filmer, musikk eller lydbøker fra våre nettsider og i Bibliofil-appen (iOS, Android). Kunstlån er ikke mulig.

Bestill på vår nettside ved å logge inn på "Mine sider"

Det er ikke mulig å bestille hos de ansatte ved oppmøte i biblioteket, bestillinger må gjøres på forhånd.

Selvbetjent henting

Du får en hentemelding med referansenummer på SMS eller e-post når du kan hente det du har bestilt.

Du henter selv på hentehylla, og låner selv ut på utlånsautomaten.

Husk å ta med lånekort!

Har du noe til avhenting ved Heggedal bibliotek kan dette hentes ved Asker bibliotek.

Innlevering av materiale

Materiale kan leveres i åpningstiden. Det er ikke mulig å levere ved Heggedal bibliotek.

PS! Alle lån er automatisk forlenget til 12. april.

Trenger du å levere bøker utenom åpningstiden vår?

Husk å holde avstand!

Digitalt bibliotek

Askerbibliotekene tilbyr utlån av e-bøker og lydbøker til nettbrett og mobil på både norsk og engelsk.

Vi har nye strømmetjenester for film, og også en rekke andre digitale tjenester.

Se våre digitale tilbud i vårt E-bibliotek