Åpningstider torsdag 21. og fredag 22. oktober

Ved flere av Askerbibliotekene blir det endringer i åpningstidene på grunn av kurs disse dagene. Asker bibliotek holder stengt, men tilbud om meråpent bibliotek er tilgjengelig begge dager. Se informasjon om alle bibliotekene under.

Dame leser avis
Oppdatert 16. oktober 2021

Det blir utvidet tilbud om meråpent bibliotek i Asker og Midtbygda. Heggedal kan besøkes i innbyggertorgets åpningstid, men på Tofte er det stengt.

Asker bibliotek har tilbud om meråpent bibliotek fra kl. 10.00 – 22.00 begge dager.

Lesesalen er åpen fra kl. 08.00 – 22.00

Slemmestad bibliotek har vanlige åpningstider.

Heggedal bibliotek vil være ubemannet i innbyggertorgets åpningstid.

Midtbygda bibliotek holder stengt torsdag. Tilbud om meråpent bibliotek fra kl. 11.00 – 21.30.

Tofte bibliotek holder stengt på torsdag.

Hvordan få adgang til meråpent?

For å benytte tilbudet om meråpent bibliotek må du ha signert kontrakt i skranken ved biblioteket på forhånd, eller du kan opprette kontrakt og signere digitalt med ID-porten på «Min side» eller i Bibliofil-appen.

Du finner informasjon om Meråpent bibliotek her

Vanlige åpningstider på lørdag igjen! Velkommen!