Siste mulighet til å besøke Slemmestad i nåværende lokaler

Vi flytter! Onsdag 30. desember er siste mulighet til å besøke Slemmestad bibliotek i nåværende lokaler. Vi markerer med kake og bobler at en æra er over! Vi holder stengt i to måneder og åpner igjen mandag 1. mars i nye, midlertidige lokaler i paviljongen på fabrikktomta (Vaterlandsveien 27).

bilde av biblioteket med blomster foran
Slemmestad bibliotek

Onsdag 30. desember er siste mulighet til å besøke oss i nåværende lokaler

Vi markerer med kake og bobler at en æra er over!

Etter nesten
30 år med Cementmuseum (juni 1991)
29 år med bibliotek (mars 1992)
27 år med geologisenter (juni 1994)
i sementfabrikkens sekkefabrikk, flytter vi til det midlertidige Slemmestad sentrum på fabrikktomta for noen år fremover.

Velkommen 11.00 - 15.00

Utlån og innlevering

I forbindelse med flyttingen har vi gjort noen grep når det gjelder utlån og innlevering. Fra 1. desember av låner vi ut våre egne bøker og filmer i tre måneder dersom det ikke er venteliste på dem.

Henting av reserverte bøker

Reserverte bøker må hentes på Midtbygda bibliotek i Vangsfjellveien 1 i Røyken (Midtbygdahallen ved Midtbygda skole). Dersom dette blir vanskelig, kan de hentes på et av de andre bibliotekene i kommunen. Ta kontakt med Midtbygda bibliotek på tlf. 31 29 61 45 eller send en e-post til

Vi holder luken på Slemmestad bibliotek åpen for innlevering til godt over nyttår.

Velkommen tilbake til oss 1. mars!