Bli leseombud

Lyst til å jobbe frivillig en time eller to i uka? Askerbibliotekene søker flere leseombud!

Et leseombud en person som leser høyt for andre, som ikke lenger kan lese selv. Men det å være et leseombud er også så mye mer. Du er en historieforteller og gledesspreder, et lyspunkt i hverdagen og en som tar med tilhøreren ut i verden.

Vi søker etter personer som kan tenke seg å sette av en time eller to i uka for å lese på en institusjon i Asker. Asker bibliotek har hatt ordningen med leseombud lenge, og dette er et svært populært tilbud. Derfor søker vi flere som kan tenke seg å bruke litt av fritiden sin på noe meningsfullt også i den nye storkommunen.

Sammen lager vi en avtale med det stedet du blir knyttet til og bestemmer i samarbeid med institusjonen når du skal lese.

Som leseombud må du:

• Kunne jobbe selvstendig

• Være sosial og glad i å kommunisere med mennesker

• Være positiv og fleksibel

Som leseombud vil du være en del av et team med kontaktperson på Asker bibliotek.

Alle som kan lese høyt, kan bli leseombud. VELKOMMEN!

Kontakt: