Bestill og hent

På grunn av smittevernhensyn har Askerbibliotekene begrenset tjeneste en periode. Her kan du lese hvordan du bestiller, henter og leverer materiale.

Til våre lånere

Askerbibliotekene følger rådene til helsemyndighetene og jobber for å tilby en så god tjeneste som mulig under forholdene.

Når dere besøker oss ber vi alle følge anvisningen utenfor biblioteklokalet. Husk å holde trygg avstand og ta hensyn til smittefaren.

Hvis du har luftveissymptomer, eller sitter i karantene kan du ikke hente bøker, men kan sende noen andre for å hente for deg.

Bestill og lån

Fra mandag 4. mai kan du bestille bøker, filmer, musikk, lydbøker fra våre nettsider og i appen bibliofil. Du vil få melding når materialet er klart til avhenting.

Materiale kan bare hentes i våre begrensede åpningstider.

Søk og bestill

Levere materiale

Materiale kan leveres i våre begrensede åpningstider eller i innleveringskasser:

Asker:

Levering kan gjøres i bokkasse ved hovedinngangen.

• Mandag til fredag kl. 08:00-15:00
  • Onsdag kl. 08:00-18:00

Heggedal:

Innleveringsluken i 3. etg. kan benyttes fra onsdag kl. 11.00 - fredag kl. 15.00.

Midtbygda:

Stengt

Slemmestad:

Materialet levers kun i bibliotekets åpningstid.

Tofte:

Materialet levers kun i bibliotekets åpningstid.